Main Page Sitemap

Bitcoin osakekurssi kaavio


bitcoin osakekurssi kaavio

muilla merkittävillä kryptoilla. Kurssi romahti juhannuksena alhaisimmilleen, mitä se on ollut koko vuonna. Tällä kertaa volyymi on suuri, mutta support on myös ja kurssi ei suuresta volyymista huolimatta laske. Pelkästän tänä vuonna bitcoinin on uutisoitu kuolleen 69 kertaa. Suurin merkitys tällä. Oskillaattori yleisesti tekee huippulukeman impulssin kolmannessa aallossa, mutta bitcoinin tapauksessa ei ole harvinaista, että impulssin viides aalto on voimakkain. Tässä tapauksessa tappio voi helposti kasvaa reilusti suuremmaksikin, joten tuo 5 tappioehto tässä tapauksessa voi olla liian suuri. Juhannusperjantaina bitcoinin kurssi romahti ensimmäistä kertaa tänä vuonna alle 6 000 dollarin, käyden 5 938 dollarissa.

Ehkäpä tämänkertaiset kaaviot voisivat näyttä hieman valoa tunnelin pässä. Viikkokaavio ruskealla 50 viikon yksinkertaisella keskiarvokäyrällä (SMA50 ke ltaisella. Bitcoinin kurssi euroon nähden reaaliajassa (XBT/EUR).

Oskillaattorissa hidden bull divergenssi, mikä sopii 4-aallolle myös hyvin. Ajallisesti käytin standardiarvoja, voi olla että nousemme nopeammin, kuten lähdeanalyysi ehdottaa. Tämä luonnollisesti sai valtamedian (jälleen kerran) selittelemän, miten Bitcoin on selkeästi tullut tiensä pähän. Gox on aloittamassa hyvitysmaksut asiakkailleen, minkä uskotaan lisävän luottamusta kryptovaluuttaan. Vuoden 2013 huipun jälkeinen laskukausi muutamalla horisontaalisella S/R -viivalla (support/resistanssi) ja muutamalla trendiviivalla. Bitcoin hard forkit olivat kova trendi, mutta näyttäisi siltä, että juuri mikän niistä ei ole ottanut todellisuudessa tuulta alleen tai onnistunut saamaan aikaiseksi mitän todellista konkreettista hyvä tai arvoa. Olemme onnistuneet saamaan uutta tuottoa, joka ei olisi edes mahdolliusta, ellemme olisi ryhtyneet ottamaan vastaan bitcoineja. Bitcoin sästä sitä enemmän, mitä kalliimpia asioita sillä ostetaan. Bitcoinin toteaminen kuolleeksi on ollut yksi median lempiharrastuksista koko Bitcoinin olemassaolon ajan, mutta vielä toistaiseksi nämä kauhukuvat eivät ole toteutuneet. Vaikka ainakin aluksi Bitcoin Cash näytti poikkeavan näistä myöhemmistä klooneista siten, että sen kehittäjillä oli tarkoituksena luoda aidosti Bitcoinista poikkeava kryptovaluutta, nykyän BCashia pidetän yhtenä pahimmista syntisistä. Cnbc:n, fast Money -investointiohjelman kommentaattori ja ammattisijoittaja Brian Kellyn mukaan Bitcoinin nykyinen hintatrendi ei millän tavalla viittaa siihen, että kryptovaluutta olisi kuolemassa tai edes voisi erityisen huonosti.

bitcoin osakekurssi kaavio

Cme bitcoin futuurit määrä, Yksi bitcoin euro,


Sitemap